A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство
«Лікарня планового лікування Волноваської міської територіальної громади »

Голова райдержадміністрації привітав колективи лікарень з наступаючим Новим 2021 роком.

Дата: 31.12.2020 15:13
Кількість переглядів: 220

Голова райдержадміністрації Олександр Капітоненко спільно з заступником голови райдержадміністрації Ольгою Сидоренко привітали колективи лікарень з наступаючим Новим 2021 роком.

Напередодні свят є традиція підбивати підсумки року, визначати його героїв та найбільш визначні події. Без перебільшення головними Героями 2020 року стали медичні працівники та фармацевти. Не один конкретний спеціаліст, а кожен з них — людей у білих халатах, які невтомно і самовіддано боролися з коронавірусом, рятуючи життя інших і ризикуючи власними. Велика їм подяка і низький уклін — вони зробили неймовірне!

За результатами національного рейтингу КНП "Волноваська лікарня планового лікування Волноваської районної ради" визнана лідером галузі у 2020 році.

Шановні медичні працівники!

Щиро сподіваємось, що наступного року у вашому житті буде менше складних випробувань та викликів, а більше щасливих подій. Від усього серця бажаємо, щоб ваші мрії та заповітні бажання справдилися, здоров’я було міцним і ніколи не підводило! І щоб ваш професіоналізм та робота, важливість якої важко пере­оцінити, були гідно винагороджені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень